Mainasse Boogaard Uitvaartzorg

Bijzondere uitvaarten

Nazorg

Enkele weken na de uitvaart komt de uitvaartverzorger weer bij u langs om het afscheid met u te evalueren en te kijken of er nog wensen zijn. Wilt u wellicht bedankkaartjes sturen naar de belangstellenden of heeft u behoefte aan een rouwconsulent? 

Condoleances

Na de uitvaart krijgt u van ons direct het condoleanceregister mee. Als de nabestaanden akkoord zijn, wordt er ook een herinneringspagina gemaakt waar mensen kunnen condoleren en herinneren. Nabestaanden ontvangen deze berichten gebundeld na de uitvaart bij het evaluatiegesprek. 

Nazorg

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. Naast verdriet komen er veel praktische zaken op u af. Er moet veel geregeld worden. Soms zoveel dat je eerst niet toe komt aan het verdriet. Of door het verdriet is er geen tijd en ruimte om praktische zaken aan te pakken. Dan proberen we dat samen op te lossen.

Opzegservice en afwikkeling nalatenschap

Onze dienstverlening rijkt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.
Onze online Checklist Na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en is er een check bij het testamenten register.

Na enkele weken kom ik langs om te evalueren en te kijken waar nog meer hulp nodig is. 

Rouwbegeleiding

Indien gewenst, belt na 6 weken iemand van NuNazorg om te vragen of alles goed gaat. Deze persoon wordt door ons ingehuurd, is een professionele rouwbegeleider, een luisterend oor en heeft contacten met verschillende instellingen. U kunt hiervan gebruikmaken zolang dit nodig is. 

Regelen en opruimen

Het kan zijn dat de financiën nog moeten worden geregeld of het huis van de overledene nog moet worden opgeruimd. Ook hiervoor kunnen wij u tips geven en waar mogelijk helpen.


E-mailen
Bellen