Mainasse

Bijzondere Uitvaartzorg

Een exclusief Feyenoord afscheid

Als je het dan hebt over bijzondere uitvaarten is er een groep Rotterdammers (ook daarbuiten, maar met hun hart in Rotterdam) die hun liefde voor de club aanduiden met “Feyenoord till I die”. 

Feyenoorders zijn niet zomaar supporters van hun club. Ze zijn in hart en nieren Feyenoord. Of de club wint of verliest, ze zijn er voor elkaar: altijd! 

Elk jaar komen de namen van overleden supporters op een groot spandoek, een eerbetoon aan kameraden ‘on the other side’. 
MBU is de enige uitvaartverzorger die zo diep is geworteld in deze groep.  Deze uitvaarten verlopen met inzet van Mirjam precies zoals de supporters het willen. Individueel verschillend maar met het specifieke Feyenoord gevoel.
Met de medewerking en goedkeuring van de club, die weet wat er leeft bij hun supporters.
Respect is hier een codewoord, dat je op veel manieren tegenkomt; ook als je niet genoeg geld hebt blijft het motto ‘You’ll never walk alone‘ van kracht.
Ook de Club draagt hieraan een steentje bij, met de nadruk op ook, want maar al te vaak wordt er onderling geld opgehaald om de familie van hun geliefde medesupporter te helpen.

Natuurlijk is een Feyenoord afscheid er niet alleen voor de harde kern, maar ook voor de "gewone" supporter.
We hebben verschillende speciale Feyenoord kisten, een Feyenoord vak op de Zuiderbegraafplaats en en een vak voor de minder bedeelden op Oud-IJsselmonde, waar ook een strooiveld is voor de supporters. Dichter bij de Kuip kun je niet komen.
We kunnen met de spelersbus naar de begraafplaats of crematorium, inclusief een rondje Rotjeknor, het afscheid in of voor de Kuip, op Varkenoord de condoleance of we nemen een biertje met bal in je favoriete café.

Zeg jij maar hoe je het wilt, wij zorgen ervoor!

Bel of mail ons om eens te praten over hoe jij je afscheid wilt. Wij kijken dan wat er voor jou financieel haalbaar is.


Feyenoord afscheid bij de KuipE-mailen
Bellen